11. juunil lõpetas meie 2021.aasta õppegrupp edukalt väljakutseid täis õppeaasta

//

11. juunil 2021 sai meie 2021.aasta õppegrupp – 26 lõpetajat 13 riigist (Afganistan, Armeenia, Aserbaidžaan, Brasiilia, Eesti, Ghana, Gruusia, Kosovo, Mauritius, Saint Vincent ja Grenadiinid, Soome, Ukraina ja Valgevene) – tunnistused 9-kuuse akadeemilise programmi “Rahvusvahelised suhted ja Euroopa Integratsioon” lõpetamise eest. Pr. Eva-Maria-Liimets, Eesti välisminister osales tseremoonial kõnega ja Hr. Mihkel Poll Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast esines imelise muusikalise tervitusega.

Enamiku meie välistudengite stipendiume rahastab Eesti Välisministeerium arengukoostöö vahenditest.

2020/2021 õppeaasta oli täis väljakutseid, kuid me oleme uhked oma lõpetajate üle ja tänulikud meie lektoritele selle eduka teekonna eest. Soovime oma lõpetajatele palju edu nende tuleviku ettevõtmistes!

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA