Eesti Diplomaatide Koolis alustas sel aastal oma kooliteed 25 õpilast!

//

18.septembril 2017 alustas Eesti Diplomaatide Koolis järjekordne grupp oma õpinguid täiendõppekursusel „Rahvusvahelised suhted ja Euroopa integratsioon“, mis kestab, nagu ikka, septembrist maini. Sel aastal koosneb õppegrupp 25 õpilasest: 9 eestlast ja 16 stipendiaati maailma eri paigust (Euroopa, Aasia, Aafrika ja Kariibi mere saared). Lisaks eestlastele on õppegrupis esindatud järgnevad riigid: Ukraina, Gruusia, Moldova, Aserbaidžaan, Valgevene, Afganistan, Kasahstan, Alžeeria, Egiptus, Kamerun, Rwanda, Uganda, Hiina ning Saint Vicent ja Grenadiinid.

Täiendõppekursuse eesmärgiks on anda õpilastele vajaminevad teadmised ja oskused, töötamaks rahvusvaheliste suhete valdkonnas. Õpingud toimuvad neljal õhtupoolikul nädalas, ajavahemikul 16.45-19.45. Õppetöö on jaotatud loenguteks, seminarideks ja iseseisvaks tööks. Õppekava loetakse täidetuks, kui õpilane võtab minimaalselt 60 ainepunkti väärtuses aineid.

Eesti Diplomaatide Kooli täiendõppekursus leiab aset tänu tihedale koostööle Eesti Välisministeeriumiga.

Uus stipendiumivoor õppeaastaks 2018/2019 kuulutatakse välja kevadel 2018.

Eesti Diplomaatide Kool nüüd ka Twitteris!

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA