Eesti Diplomaatide Kooli külastas delegatsioon Mauritiuselt ja India Ookeani Komisjoni riikidest

//

19-24.mail 2019 võõrustas Eesti Diplomaatide Kool 11-liikmelist delegatsiooni, mis koosnes Mauritiuse välisministeeriumi ja India Ookeani Komisjoni riikide diplomaatidest. Õppereis keskendus eelkõige Eesti parimatele praktikatele e-valitsemise ja IKT vallas. Delegatsioonil oli võimalus külastada ka kahte IT-firmat – AS Nortal ja AS Datel – kes on pikaajalised tunnustatud koostööpartnerid riigisektorile IT-lahenduste pakkumisel. Nädala jooksul oli delegatsioonil ainulaadne võimalus võtta osa iga-aastasest E-riigi Akadeemia korraldatavast e-valitsemise konverentsist.

Mauritiuse ja India Ookeani Komisjoni riikide õppevisiit on osa käimasolevast multilateraalsest projektist, mida finantseerib Eesti Välisministeerium arengukoostöö fondidest.

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA