Koostöö Iraagi välisministeeriumiga

//

Sel nädalal alustasime uut koostööprojekti Iraagi välisministeeriumiga.

Koostööprojekti raames korraldame Iraagi noortele diplomaatidele kolme kuu jooksul viis Zoomi seminari. Eesmärk on arendada Iraagi noorte diplomaatide võimekust ning tutvustada Eesti diplomaatia, rahvusvahelise koostöö ja riigi ülesehitamise kogemust. Zoomi seminaride teemad on „Diplomaatiline kaubandus ja läbirääkimised“, „Avalik ja digitaalne diplomaatia“, „Majandus- ja kaubandusdiplomaatia“, „Rahvusvaheline õigus“ ja „Diplomaatiline õigus“. Programmi juhivad kolm Eesti eksperti ja üks Suurbritannia ekspert.

2022. aasta kevadel tulevad noored Iraagi diplomaadid Eestisse õppevisiidile.

Koolitusprogrammi toetab Eesti Arengukoostöö ja Humanitaarabi. Suurimad tänud Eesti Välisministeeriumile ja Iraagi saatkonnale Helsingis, kes viis meid kokku Iraagi Välisministeeriumiga.

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA