22.mail lõpetas 2019/2020 grupp oma õpingud Eesti Diplomaatide Koolis

//

22.mail 2020 lõpetasid 22 õpilast Eesti Diplomaatide Kooli. Selle aasta grupis olid esindatud õppurid järgmistest riikidest – Afganistan, Armeenia, Aserbaidžaan, Eesti, Gruusia, Ghana, Moldova, Nigeeria, Palestiina, Põhja-Makedoonia, Tuneesia ja Ukraina.

Olenevalt olukorrast toimus sel aastal lõpu kogunemine erandkorras me enda klassiruumis ilma külalisteta, õpilasi tervitas video vahendusel välisminister Urmas Reinsalu: https://www.youtube.com/watch?v=7TGwc26Vrvk&feature=youtu.be. Oleme õpilaste üle väga uhked, soovime neile turvalist koduteed ning õnnestumisi nende valikutes ka edaspidi.

Välismaalaste õpinguid toetas Eesti Välisministeerium arengukoostöö vahenditest.

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA