22.mail lõpetas 2019/2020 grupp oma õpingud Eesti Diplomaatide Koolis

//

22.mail 2020 lõpetasid 22 õpilast Eesti Diplomaatide Kooli. Selle aasta grupis olid esindatud õppurid järgmistest riikidest – Afganistan, Armeenia, Aserbaidžaan, Eesti, Gruusia, Ghana, Moldova, Nigeeria, Palestiina, Põhja-Makedoonia, Tuneesia ja Ukraina.

Olenevalt olukorrast toimus sel aastal lõpu kogunemine erandkorras me enda klassiruumis ilma külalisteta, õpilasi tervitas video vahendusel välisminister Urmas Reinsalu: https://www.youtube.com/watch?v=7TGwc26Vrvk&feature=youtu.be. Oleme õpilaste üle väga uhked, soovime neile turvalist koduteed ning õnnestumisi nende valikutes ka edaspidi.

Välismaalaste õpinguid toetas Eesti Välisministeerium arengukoostöö vahenditest.

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA