EDK rahvusvahelisel diplomaatia koolide foorumil

//

International Forum of Diplomatic Tranining (IFDT) on igal aastal toimuv rahvusvaheline foorum, mis hõlmab diplomaatiat ja rahvusvahelisi suhteid õpetavate koolide dekaane ja direktoreid kogu maailmast. Seekordne üritus leidis aset 20.-23.sept Canberras, Austraalias, misa korraldas Austraalia Rahvusliku Ülikooli Aasia- ja Vahemere Diplomaatia Kolledž (Asia-Pacific College of Diplomacy at the Australian National University). Üritus keskendus diplomaatiaga seotud võimalustele ja väljakutsetele, mis viimastel aegadel üha enam esile kerkinud seoses nn “Aasia sajandiga”. Foorumil käsitleti rahvusvaheliste suhete globlaalseid trende, Aasia ja Vahemere diplomaatia regionaalseid suundi ning diplomaadi ametile vajalikke kompetenste, et uutes tingimustes edukalt toime tulla.

EDKd esindas üritusel direktor Ekke Nõmm.
IFDT on aastakümneid edukalt toiminud kontaktide loomise, ideede ja koostöö edendamise kohana. Rohkem infot leiab siit.
Ürituse avas prof Alan Henrikson Tufsi Ülikoolist USAst. Prof Henrikson oli EDK külalislektor 2015. aastal.

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA