ENDISE VÄLISMINISTRI MARINA KALJURANNA ETTEASTED GRUUSIAS

//

Marina Kaljurand külastas Gruusia Välisministeeriumi Diplomaatilist Koolituskeskust ning võttis osa avalikust diskussioonist “Põhja-Balti julegeolekukoostöö: ohud ja väljakutsed Venemaalt”

13.-16. detsembril 2016 külastas EDK vilistlane ja endine välisminister Marina Kaljurand EDK Gruusia koostööpartnerit Diplomaatilist Koolituskeskust sealses välisministeeriumis, kus viis läbi 2-päevase loengukursuse praktilise diplomaatia ning informatsiooni ja kommuniktasiooni tehnoloogia teemadel. Koostöös EDK ja Gruusia mõttekojaga GFSIS (Georgian Foundation of Strategic and International Studies) osales Marina Kaljurand ka avalikus vestlusringis: “Põhja-Balti julgeolekukoostöö: väljakutsed ja ohud Venemaalt”.

Visiit on osa Eesti arengukoostöö projektist, millega edendatakse Gruusia Diplomaatilise Koolituskeskuse haldussuutlikust.

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA