25-29. septembril, 2017 võõrustas EDK 4-liikmelist Valgevene diplomaatide delegatsiooni nädalasel õppereisil Tallinnasse

//

25-29. septembril, 2017 võõrustas EDK 4-liikmelist Valgevene diplomaatide delegatsiooni nädalasel õppereisil Tallinnasse.

Nädalane õppereis keskendus Eesti tutvustamisele, otsekontaktide loomisele ning edaspidistele võimalikele koostöö momentidele. Õppereisi käigus leidsid aset temaatilised kohtumised välis- ja julgeolekupoliitikast, külastused sellistesse institutsioonidesse nagu Riigikantselei, Idapartnerluskeskus, Välisministeerium ning Riigikogu. Kohtuti ka ekspertidega Tallinna Linnavalitsusest ning lektoritega Kaitseuuringutekeskusest ning Tartu Ülikoolist.

Valgevene diplomaatide õppereis oli esimene õppereis projektist, mis näeb lisaks ette kahe Armeenia delegatsiooni ning ühe Palestiina delegatsiooni võõrustamist. Projekti rahastab Eesti välisministeerium ning seda viiakse ellu Eesti riigi arengukoostöö raamistikus. 

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA