6.-12. oktoobril, 2018 võõrustas EDK mitmerahvuselist araabia diplomaatide delegatsiooni.

//

6.-12. oktoobril, 2018 võõrustas EDK mitmerahvuselist araabia diplomaatide delegatsiooni. Delegatsioon koosnes esindajatest Alžeeriast, Egiptusest, Jordaaniast, Palestiinast ja Tuneesiast.

Programm keskendus Eesti tutvustamisele, Eesti välispoliitika prioriteetide tundma õppimisele ning Eesti e-valitsemise edukogemusele. Visiidi käigus külastati ühel päeval ka Soome välisministeeriumit. Visiit on osa EDK poolt elluviidavast arengukoostööprojektist, mida rahastab EV välisminsiteeriumi arengukoostöö.

Delegatsiooni koosseis:
Mr. Bilal Kheroufi, Diplomatic Secretary (2nd Class), Department of Consular Affairs and National Diaspora Aboard, and the “Civil Society and the National Competencies and talents Abroad” initiative, Ministry of Foreign Affairs of Algeria
Mr. Ahmed Shedid, Third Secretary, European Department, Ministry of Foreign Affairs of Egypt
Mr. Baider Al Tal, Third Secretary, Desk Officer, Department of Foreign Affairs, Ministry of Foreign Affairs of the Hashemite Kingdom of Jordan
Mrs. Amira Bibani, Secretary of Foreign Affairs, Department of UN and International Conferences, Ministry of Foreign Affairs of Tunisia
Mrs. Yuad Hamdallah Diplomat (third secretary), Ambassador assistant and political desk officer for (Malaysia, Philippines, Thailand, Maldives, Brunei Darussalam), Ministry of Foreign Affairs and Expatriates, the State of Palestine.

Leave a Comment

Estonian School of Diplomacy
Rävala pst 12
10143 Tallinn
ESTONIA