23-27. oktoobril külastas Eesti Diplomaatide Kooli 15-liikmeline armeenia delegatsioon

//

23-27.oktoobril külastas Eesti Diplomaatide Kooli 15-liikmeline delegatsioon Armeenia Diplomaatilisest Koolist, mida juhtis suursaadik Vahe Gabrielyan. Õppevisiidi jooksul oli õpilastel ja koolipersonalil võimalus kuulda Eesti välispoliitika kujunemislugu ja selle prioriteete, saada parem ülevaade idapartnerlusest ja koostööst Armeeniaga, tutvuda Eesti eesistumise prioriteetidega, kuulda süvitsi Eesti julgeoleku- ja küberpoliitikast ning ICTst. Lisaks erinevatele riigiinstitutsioonidele külastati ka mitmeid kultuuri- ja teadusasutusi, sh Eesti Rahva Muuseum, Tartu Ülikool, e-Showroom ja Mektory.

Armeenia Diplomaatilise Kooli õppevisiit toimus projekti „Stipendiumid Armeenia, Palestiina ja Valgevene diplomaatidele ning diplomaatiliste õppeasutuste tudengitele lühikoolitusteks Eesti Diplomaatide Koolis 2017-2018“ raames, mida rahastab Eesti Välisministeerium.

Estonian School of Diplomacy
Tõnismägi 2
10122 Tallinn
ESTONIA